Nieuws

21-10-2022

Bron: De Telegraaf 21-10-2022


3-2-2022

Wellicht heeft u het al vernomen, per 1 juli 2022 dienen woningen (gebouwd voor 2003) te zijn voorzien van rookmelders om de brandveiligheid in Nederland te verbeteren. Vanaf deze datum moet er op iedere verdieping met een woonfunctie minstens één optische rookmelder hangen. Wij hebben o.a. draadloze rookmelders in het assortiment die gekoppeld kunnen worden aan een alarmsysteem, zo kunt u bij rookontwikkeling een melding ontvangen op uw telefoon. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


27-10-2021

Nieuw in het assortiment: Satel Perfecta alarmsystemen.

Link


23-9-2021

Nieuw in het assortiment: IpDoor intercomsystemen.

Link


16-9-2021

Texecom Capture, een nieuwe reeks draadloze bewegingsmelders.

Link


14-3-2020

“Een derde van ouderen slachtoffer inbraak”
Bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1294536222/een-derde-van-ouderen-slachtoffer-inbraak


9-10-2019

Wij leveren en installeren nu ook de intercomsystemen van het professionele merk BTicino. BTicino, onderdeel van de Legrand Group in Italië, positioneert zich wereldwijd als marktleider in laagspanningsinstallaties en datanetwerken voor woningbouw, utiliteit en industrie. BTicino staat symbool voor ‘made in Italy’ topkwaliteit, technologie en design. Klik hier voor de producten.


12-11-2018

Per 1 september 2019 stopt KPN met alle ISDN1, ISDN2 en meervoudige PSTN (analoge) telefoonlijnen. De alarmsystemen die gebruik maken van deze lijnen zullen na 1 september 2019 niet meer doormelden. Neem a.u.b. contact met ons op als u vragen heeft.

 


20-8-2018

Installatie 67 camera’s Jan van Foreeststraat in Utrecht. Voormalig PTT sorteercentrum getransformeerd naar 220 woningen.


23-2-2018

Mag ik rond mijn eigen bedrijf / woning een camera plaatsen die opnamen maakt?

Het is niet verboden een camera voor de beveiliging van uw eigendom in te zetten. Wel zijn hier wat regels aan verbonden. Bijvoorbeeld:

  • Wanneer de camera beelden opneemt, moeten bedrijven/particulieren kenbaar maken dat er camera’s hangen. Bijvoorbeeld door een sticker of bordje bij de toegangsdeur.
  • Daarnaast mogen de opgeslagen beelden doorgaans maximaal 28 dagen bewaard worden en mogen voor derden niet bereikbaar zijn.
  • U mag alleen opnamen maken met als doel persoonlijke eigendommen te beschermen en niet om de privacy van mensen, dieren, goederen te schenden. Maar als u bijvoorbeeld uw carport in beeld heeft en daarbij is het onvermijdelijk een deel van de stoep in beeld te hebben, is dit wel toegestaan. Enige overlap is namelijk soms onvermijdelijk.

Mag ik opnamen maken van de openbare weg?

Uw camera mag alleen opnamen maken van uw eigendom en in principe niet van de openbare weg. U mag namelijk alleen opnamen maken met als doel persoonlijke eigendommen te beschermen en niet om de privacy van mensen, dieren, goederen te schenden. Maar als u bijvoorbeeld uw carport in beeld heeft en daarbij is het onvermijdelijk een deel van de stoep in beeld te hebben, is dit wel toegestaan. Enige overlap is namelijk soms onvermijdelijk. Wel bent u verplicht duidelijk zichtbaar te vermelden dat er camerabeveiliging aanwezig is. Bijvoorbeeld door een sticker of bordje bij de toegangsdeur.

Zijn de beelden van mijn camera bruikbaar als bewijs van een inbraak?

Ja, camerabeelden van ondernemers en particulieren mogen als bewijs worden ingebracht.

 

bron: https://www.politie.nl/themas/camera-in-beeld.html

 


25-11-2017

Bericht uit het AD “Inbreker trekt naar kleine gemeentes in wintermaanden”.

Klik op de afbeelding voor het artikel. Bron Algemeen Dagblad 25-11-2017.


9-10-2017

Bericht uit het AD “Bewakingsbeeld is vaak erg slecht”.

Klik op de afbeelding voor het artikel. Bron Algemeen Dagblad 9-10-2017.

Behoefte aan een goed (geïnstalleerd) systeem met duidelijk beelden? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en offerte.


19-9-2017

Chinezen doelwit van inbrekers.

Klik op de afbeelding voor het artikel.