Intercomsystemen – video/audio/GSM intercom

Videx is een audio en video intercomsystemen fabrikant en is marktleider in Engeland. Videx bestaat al 30 jaar en heeft vestigingen in Engeland en Italië, waar ook de producten gefabriceerd worden. Videx levert diverse audio en video kits (samengestelde sets) compleet met binnenpost (monitor), buitenpost en stroomvoorziening. De buitenposten hebben vaak 1 of meerdere beldrukkers, een microfoon en luidspreker, een camera en optioneel een proximity lezer of codepaneel. De bedrading is 2, 4 of 6 draads. Dit staat bij het product vermeld. Op de buitenpost is een elektronisch slot aan te sluiten zodat op de binnenpost de deur of de poort geopend kan worden.

Nieuw zijn de 6000-serie binnenposten en de 2WVK7 kit.

Videx heeft ook GSM kits in het assortiment, deze kits bestaan uit een buitenpost met beldrukker, ingebouwde microfoon/luidspreker en externe GSM antenne. In de buitenpost wordt een SIM kaart geinstalleerd. Wordt er aangebeld dan worden vooraf geprogrammeerde telefoonnummers gebeld, kunt u met de persoon praten, en is ook eventueel met de telefoon een hek, poort of deur op afstand te openen.

Nieuw in ons assortiment, sinds oktober 2019, zijn de intercomsystemen van het merk BTicino.
BTicino, onderdeel van de Legrand Group in Italië, positioneert zich wereldwijd als marktleider in laagspanningsinstallaties en datanetwerken voor woningbouw, utiliteit en industrie. BTicino staat symbool voor ‘made in Italy’ topkwaliteit, technologie en design.

Videx

Maak hier uw keuze: