Inrichting bedrijfspand, bouw complete kantoorunits

Bij ROWANTECH kunt u ook terecht voor de inrichting van uw bedrijfspand en bouw van separate kantoorunits. Denk hierbij aan het plaatsen van wanden, isolatie, stucwerk, elektra en data aansluitingen, systeemplafond met zuinige LED verlichting, elke unit een eigen videophone (intercomsysteem), bewegingsmelder, deur met een goed slot en een nette vloer. Door gebruik te maken van diverse inkoopkanalen kunnen wij dit voor scherpe prijzen aanbieden. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Metalstud wanden
Diverse mogelijkheden voor de wanden met betrekking tot dikte, geluidsisolatie, brandwerendheid en afwerking.
Bijvoorbeeld MS 100/1.75.1.A metalstud wand met een profiel van 75mm dik, gevuld met 60mm glaswol isolatie en aan beide kanten een gipsplaat.
De brandwerendheid is 30 minuten en geluidsisolatie 43 dB. Totale dikte van de wand is 100mm (10 cm).
Of de MS 100/2.50.2.A metalstud wand met profiel van 50mm dik, gevuld met 40mm glaswol isolatie en aan beide kanten 2 gipsplaten.
De brandwerendheid is 60 minuten en geluidsisolatie 50 dB. Totale dikte van de wand is 100mm (10 cm).
De gipswanden kunnen afgewerkt worden met glad stucwerk.

Systeemplafond
Keuze uit diverse soorten en kleuren plafonddelen en profielen. De afmetingen van de plafondplaten zijn 60x60cm of 60x120cm. De 60×60 plafondplaten zijn vaak mooier in wat kleinere ruimtes terwijl de 60×120 plafondplaten in de wat grotere ruimtes mooier zijn en de ruimte groter laten lijken. Verder kan er ook nog gekozen worden voor ‘inleg’ en ‘doorzak’, inleg geeft een strak effect en het raster is zichtbaar. Doorzak geeft een wat luxere uitstraling, de plafondplaat hangt iets door het raster heen. De plafondplaten zijn er in diverse uitvoeringen en kleuren, ook het raster is verkrijgbaar in wit, zwart, RAL9006, messing, chroom of aluminium. Voor verlichting wordt tegenwoordig vaak gekozen voor zuinige LED verlichting, bijvoorbeeld LED TL lampen of LED panelen (60x60cm), in het algemeen 1 lichtbron/armatuur per 8 vierkante meter.

Elektra / data / intercom
In de units plaatsen wij wandcontactdozen (230V) t.b.v. stroomvoorziening van apparatuur, het aantal en de hoogte bepaalt u zelf (minimaal 30cm vanaf de vloer). Dit geldt ook voor het aantal data (internet) en eventueel telefonie aansluitingen. Wij maken gebruik van UTP Cat6 bekabeling. Indien gewenst plaatsen wij ook een video/audio intercom, wordt er bij de entree aangebeld dan kunt u de bezoeker zien, met hem of haar een gesprek voeren en eventueel de deur op afstand openen.