Alarmsystemen

ROWANTECH levert en installeert al jaren het Honeywell Galaxy alarmsysteem. In het begin voornamelijk het Galaxy G2 systeem, de G2-20 en G2-44+, maar later ook het vernieuwde Galaxy Flex3 systeem. De professionele Honeywell Galaxy alarmsystemen zijn uiterst betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk. Door gebruik te maken van een RF Portal (ontvanger) kan er ook gebruik worden gemaakt van draadloze melders, zoals draadloze bewegingsmelders, raam/deurcontacten, rookmelders en afstandsbedieningen. Voor het codebediendeel kan gekozen worden voor de MK7, de MK8 of het luxe TouchCenter.

Sinds begin 2016 leveren en installeren wij naast de Galaxy reeks ook het Texecom alarmsysteem. Texecom is fabrikant van professionele inbraakmeldsystemen en is qua uiterlijk wat ‘moderner’ dan Honeywell. Bij Texecom is een groot pluspunt het gebruik van de zogenaamde Ricochet mesh techniek, hierbij werken de losse draadloze melders ook als ontvanger voor andere draadloze melders, waardoor een groot netwerk gecreëerd kan worden met een groot bereik. Door gebruik te maken van de IP of WiFi module kan het systeem met uw smartphone (iOS/Android) bediend worden en is Push notificatie mogelijk. Betreft kwaliteit staat Texecom gelijk aan Honeywell, de prijzen van Texecom liggen iets lager en Texecom besteedt wat meer aandacht aan het uiterlijk van de componenten. Zo heeft Texecom bijvoorbeeld luxe codebediendelen in het assortiment.

Eind 2021 zijn wij gestart met de installatie van Satel alarmsystemen. Satel, opgericht in 1990, is al jaren actief op de Nederlandse markt. Wij zullen de Perfecta en Versa systemen van Satel gaan leveren en installeren. De Perfecta systemen zijn standaard al voorzien van een IP module t.b.v. bediening op afstand en push notificaties en een RF controller t.b.v. draadloze melders. Aan uiterlijk is ook veel aandacht besteed, de codebediendelen en melders zien er strak uit en passen in elk interieur. De bijbehorende app is gratis en stabiel. Eventuele wijzigingen in de programmering kunnen wij op afstand uitvoeren.

Honeywell Galaxy
Texecom

Maak hieronder uw keuze: